Bekijk onze referenties

Filter op:

Een offerte op maat?

We kunnen op maat een offerte maken, rekening houdend met uw wensen en eisen. Neem vandaag nog contact op en komen graag langs bij u.

Wat klanten zeggen over Boss-metaal:

“Dag Stefaan, Bij deze wil ik mijn tevredenheid uiten van de uitgevoerde werken. Ik ben zeer tevreden van de kwaliteit van de geplaatste balustrades . Zowel het inox geraamte als het gelaagd glas zijn van prima kwaliteit. Daarbij komt dan nog de perfecte plaatsing wat het geheel qua prijs kwaliteit voor een topuitvoering zorgt. Ook de volledige opkuis van zowel het geplaatste materiaal als de werkplek stemt mij zeer tevreden. Kortom een aanrader voor wie dergelijke werken of andere metaalconstructies overweegt. Ik zeg nu al topkwaliteit verzekerd! Groetjes en bedankt. Dirk Vercaempst.”

Dirk Vercaempst

Zwevegem Knokke

“Werken met Stefaan en Boss-Metaal is een zegen. Vakkennis, gedrevenheid, creativiteit, stipte naleving van afspraken en correcte verhouding prijs/kwaliteit. Wat kan een klant meer verlangen ? Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar klantentevredenheid. Groeten, Frank en Mieke Cnudde – Opsomer”

Familie Cnudde-Opsomer

Wortegem-Petegem

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×