Ijzersterk in metaal.

Sinds 1995 is Boss-metaal geĆ«volueerd tot een gevestigde waarde in metaalwerk. We zijn gespecialiseerd in ontwerp, creatie en plaatsing van metalen trappen, poorten, balustrades, leuningen, deuren, ramen of ander maatwerk. Ons team bestaat uit drie vakmannen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om uw project tot in de puntjes te verzorgen. 

De beste vakman.

De kleinschaligheid in onze onderneming is een bewuste keuze. Zo kunnen we u de beste vakmannen en het perfecte maatwerk garanderen. Stevigheid, veiligheid, betrouwbaarheid, esthetiek en betaalbaarheid gaan steevast hand in hand bij Boss-metaal.

 

Het perfecte maatwerk.

We streven naar perfect maatwerk en een klantgerichte service. Het werken op maat biedt ons oneindig veel mogelijkheden bij de realisatie. We gaan samen met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw interieur. Duidelijk en ijzersterk advies zijn prioriteit bij Boss-metaal.

Een offerte op maat?

We kunnen op maat een offerte maken, rekening houdend met uw wensen en eisen. Neem vandaag nog contact op en komen graag langs bij u.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×